למה ללמוד במחלקה למדעי חברה ובריאות?

כי במחלקה למדעי חברה ובריאות הסטודנטים לומדים את מושגי היסוד ותיאוריות הבסיסיות בתחומים השונים של מדעי החברה והבריאות, תוך שימוש בכלים מדעיים ויישומן האמפירי של התיאוריות בהוויה הישראלית ועידוד חשיבה וניתוח בינתחומי של הבעיות החברתיות והבריאותיות.

הלימודים במחלקה למדעי חברה ובריאות מיועדים לאלה שרוצים להשפיע ולהשאיר חותם בחברה הישראלית, לאלה שרוצים לקחת חלק פעיל בעיצובה על שלל גווניה.

למה ללמוד במחלקה למדעי חברה ובריאות בבר-אילן?

בגלל הניסיון הרב והסגל האקדמי

המחלקה למדעי חברה ובריאות באוניברסיטת בר אילן הוקמה לפני קצת יותר מ- 40 שנה, מתוך מטרה לשלב בה לימודים רב תחומיים במדעי החברה ומאז התרחבה במסלולים שונים בתחומי מדעי החברה והבריאות. הסגל האקדמי של המחלקה כולל חוקרים בעלי שם עולמי ומרצים בעלי ניסיון מקצועי רב במדעי החברה והבריאות.

בגלל אפשרויות התעסוקה

לבוגרי המחלקה למדעי חברה ובריאות יתרון בשוק העבודה על בוגרים אחרים בתחומים ספציפיים במדעי החברה עקב הידע הרחב והבין תחומי המוקנה במסגרת הלימודים. לבוגרי המגמות המעוניינים בלימודי המשך לתארים מתקדמים יש מגוון נרחב של אפשרויות. בוגרי המגמות השתלבו בהצלחה בלימודי תואר שני במחלקה עצמה ובתחומים שונים של מדעי החברה כולל לימודי המשך בפסיכולוגיה.

בגלל מגוון תכני הלימוד

המחלקה למדעי חברה ובריאות באוניברסיטת בבר-אילן מציעה ארבע תכניות לימוד לתואר ראשון:

תואר ראשון משולב מדעי החברה במגמת הפרט או במגמת גרונטולוגיה, תואר ראשון בניהול משאבי אנוש ותואר ראשון בדימות רפואי.

בנוסף, במחלקה למדעי חברה ובריאות ישנם לימודים מתקדמים: תואר שני בגרונטולוגיה, במשאבי אנוש ותואר שלישי.

ישנה אפשרות לסטודנטים המעוניינים ללמוד במקביל ללימודי התואר, לימודים לתעודת הוראה במדעי החברה בשיתוף ביה"ס לחינוך בבר-אילן.