מסלול פרט- פסיכולוגיה, סוציולוגיה וקרימינולוגיה מורחב

מטרת המסלול:

מסלול הפרט נועד להקנות לסטודנטים יכולת להבין ולחקור את תפקודו של היחיד מתוך ראיה כוללת ושילוב של מדעים שיש להם קשר ישיר או קרוב לנושא זה.

בהתאם לכך המסלול משלב לימודים במגוון רחב מאוד של קורסים ממדעי החברה מתחומי: הפסיכולוגיה, הקרימינולוגיה והסוציולוגיה.

תנאי קבלה

ניסיון העבר הראה כי בוגרי התוכנית השתלבו בהצלחה בלימודי המשך בסוציולוגיה ארגונית, התנהגות ארגונית בקרימינולוגיה,  בחלק מן המקרים, בוגרי המסלול התקבלו ללימודי המשך בפסיכולוגיה באוניברסיטאות האחרות.

א. תעודת בגרות מלאה. מועמדים בעלי תעודת בגרות בעלי ממוצע בגרות 9.8 ומעלה פטורים מהבחינה הפסיכומטרית.

ב. מבחן כניסה פסיכומטרי.

ג. חתך הקבלה 49  בשקלול כולל של המעומד/ת למסלול, ניתן להעריך את סיכויי הקבלה במסך "הערכת סיכויי הקבלה" המצוי באתר האינטרנט של האוניברסיטה.

תוכנית הלימודים

• תעסוקה אפשרית לבוגרי התוכנית יתרון בשוק העבודה על בוגרים אחרים בתחומים ספציפיים במדעי החברה עקב הידע הרחב והבין תחומי המוקנה במסגרת תוכנית זו. לימודים לתארים מתקדמים לבוגרי התוכנית המעוניינים בלימודי המשך לתארים מתקדמים יש מגוון נרחב של אפשרויות.
    ניסיון העבר הראה כי בוגרי התוכנית השתלבו בהצלחה בלימודי המשך בסוציולוגיה ארגונית, התנהגות ארגונית במנהל עסקים, עיתונאות ותקשורת, ביקורת-מדעי המדינה. בחלק מן המקרים, בוגרי המסלול התקבלו ללימודי המשך בפסיכולוגיה באוניברסיטאות האחרות.