למה ללמוד בחוג המשולב למדעי החברה בבר-אילן?

למה ללמוד בחוג המשולב למדעי החברה בבר-אילן?

כי בחוג המשולב למדעי החברה הסטודנטים לומדים את מושגי היסוד ותיאוריות הבסיסיות בתחומים השונים של מדעי החברה, תוך שימוש בכלים מדעיים ויישומן האמפירי של התיאוריות בהוויה החברתית הישראלית ועידוד חשיבה וניתוח בינתחומי של הבעיות הכלכליות, הפוליטיות והחברתיות.

הלימודים בחוג המשולב למדעי החברה מיועדים לאלה שרוצים להשפיע ולהשאיר חותם בחברה הישראלית , לאלה שרוצים לקחת חלק פעיל בעיצובה על שלל גווניה.

למה ללמוד בחוג המשולב למדעי החברה בבר-אילן?

בגלל הניסיון הרב והסגל האקדמי

החוג המשולב למדעי החברה באוניברסיטת בר אילן הוקם קצת יותר מ- 40 שנה, מתוך מטרה לשלב בו לימודים רב תחומיים במדעי החברה ומאז התרחב החוג במסלולים שונים בתחומי מדעי ההתנהגות, הכלכלה והחברה.הסגל האקדמי של המחלקה כולל חוקרים בעלי שם עולמי ומרצים בעלי ניסיון מקצועי רב במדעי החברה.

בגלל אפשרויות התעסוקה

לבוגרי החוג המשולב למדעי החברה יתרון בשוק העבודה על בוגרים אחרים בתחומים ספציפיים במדעי החברה עקב הידע הרחב והבין תחומי המוקנה במסגרת תוכנית זו. לימודים לתארים מתקדמים לבוגרי התוכנית המעוניינים בלימודי המשך לתארים מתקדמים יש מגוון נרחב של אפשרויות. ניסיון העבר הראה כי בוגרי התוכנית השתלבו בהצלחה בלימודי תואר שני בסוציולוגיה ארגונית, מגדר, כלכלה, מדעי החברה ובמינהל עסקים.עיתונאות ותקשורת, ביקורת-מדעי המדינה. בחלק מן המקרים, בוגרי מסלול פרט התקבלו ללימודי המשך בפסיכולוגיה באוניברסיטאות האחרות.

בגלל מגוון תכני הלימוד

החוג המשולב באוניברסיטת בבר-אילן מציע 3 מסלולי לימוד לתואר ראשון:

מסלול הרנטגן הדמיה ודימות, מסלול הכלל ומסלול הפרט.

ישנה אפשרות לסטודנטים המעוניינים ללמוד במקביל ללימודי התואר, לימודים לתעודת הוראה במדעי החברה בשיתוף ביה"ס לחינוך בבר-אילן.